Iskustva i mogući pravci unapređivanja sistema stalnog stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju

126

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja je 17.12.2013. godine, u hotelu „M“ u Beogradu organizovao Konferenciju pod naslovom „Iskustva i mogući pravci unapređivanja sistema stalnog stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju i konkursa Saznali na seminaru primenili u praksi“. Agendu programa možete preuzeti ovde.

Na Konferenciji je bilo 60 učesnika koji su na različiti način povezani sa Konkursom. To su autori odobrenih programa stalnog stručnog usavršavanja koje nastavnici navode kao inspirativne za njihov rad sa učenicima, nastavnici koji su učestvovali/nagrađeni u tri dosadašnja Konkursa, predstavnici Centara za stručno usavršavanje, članovi radnih grupa za pregled pristiglih radova na Konkurs i školski psiholozi i pedagozi srednjih i osnovnih škola koji rade na pripremanju planova profesionalnog razvoja zaposlenih u ustanovi. Osnovne informacije o Zavodu dao je dr Miroslav pavlović, a uvodna i vrlo inspirativna predavanja održale su Prof. dr Šefika Alibabić i Doc. dr Lidija Radulović.

Drugi deo Konferencije bio je posvećen sagledavanju mogućnosti daljeg razvoja Konkursa Saznali na seminaru primenili u praksi koji je od strane svih učesnika procenjen kao dobar način praćenja efekata stručnog usvršavanja i afirmacije kreativnih nastavnika.

U okviru Konferencije podeljene su nagrade najuspešnijim učesnicima na Konkursu Saznali na seminaru primenili u praksi. Spisak nagrađenih možete preuzeti ovde.

Učesnici Konferencije će od organizatora dobiti odgovarajuća uverenja o stalnom stručnom usavršavanju (1 bod).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.